Skip to content

Personvern og informasjonskapsler

Eieropplysninger
PM-SALG, MYHRE
993 407 542
Moavegen 5
2619 Lillehammer
Epost: post@oemparts.no

Behandling av personopplysninger på OEMparts.no
Webredaktøren har det daglige ansvaret for OEMparts.no behandlinger av personopplysninger på OEMparts.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger, men ved bestilling av produkter eller benyttelse av kontaktskjema vil det være nødvendig, da for å kunne kontakte en tilbake eller sende ut kjøpte produkter. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Shopify er OEMparts.no sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun OEMparts.no som har tilgang til opplysningene som samles inn. Det er kun PM-SALG, MYHRE som er eier av de opplysninger som blir samlet inn.

Personopplysninger ved kontaktskjema
På kontaktskjema vil be om at man fyller inn navn, epost og beskjed. Informasjonen blir samlet inn for at man skal kunne ta kontakt tilbake. Innsendte opplysninger blir destruert av seg selv etter en måned. For innsyn eller forespørsel om sletting av opplysninger før det kan man ta kontakt. Kontaktinformasjon finner man øvserst på denne siden.

Dine rettigheter

  • Du har rett til å få tilgang til dine opplysninger og få informasjon om hvordan de blir behandlet og lagret. Du har og rett til å få utlevert en elektronisk kopi av de opplysninger vi har samlet om deg.
  • Du har rett til å få rettet eller korrigert hvis informasjonen om deg er feil.
  • Du har rett til å få dine opplysninger slettet. Da vil vi fjerne alle opplysninger om deg og vi vil ikke lenger å lov til å lagre de opplysninger.Nett- statistikk
OEMparts.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på OEMparts.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi benytter Google analytics for å måle trafikk på nettsiden. Informasjon fra dette verktøyet blir ikke utlevert til andre enn OEMparts.no.


Informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres i nettleseren din når du besøker en nettside, og gjør det mulig for nettsiden å gjenkjenne datamaskinen din. Informasjonskapsler kan være nyttig for både besøkende så vel som selve nettsiden, gjennom å la tjenesten tilpasse den besøkende på forskjellige måter, eksempelvis ved å gjøre brukeropplevelsen mer skreddersydd. Våre informasjonskapsler lagrer ikke personlige opplysninger, og de kan heller ikke inneholde virus. Når du besøker og/eller bruker tjenester på vår nettside, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettside – da de fleste nettlesere godkjenner informasjonskapsler automatisk. Du kan trekke ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. I så tilfelle, kan dette begrense nettsidens funksjonaliteter.

Følgende informasjonskapsler benyttes på OEMparts.no:

Google analytics setter to kapsler i din nettleser. (_ga og _gid). Det gjøres for at vi kan samle inn statistikk. Nettleseren sletter de av seg selv etter 2 år. men fornyes etter hvert besøk.

Hvor lenge oppbevares de?
Informasjonskapslene sletter seg selv etter et visst antall måneder (dette varierer basert på informasjonskapsel, se nærmere beskrivelse over), men fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du dem
Hvis du ønsker å fjerne eksisterende informasjonskapsler, kan du velge å slette dem. Se hvordan du kan gjøre det her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/